labdarúgás

2018.08.08. 12:51

Sorsoltak a Magyar Kupában

Az Magyar Labdarúgó Szövetség területi igazgatóságán Békéscsabán nyilvános keretek között tartották meg szerdán a labdarúgó Magyar Kupa második megyei selejtező fordulója sorsolását.

Ismeretes, hogy a hétvégi első körből a Dévaványa, Jamina SE, Körösladány, Szeghalom négyes került ki győztesen, hozzájuk csatlakozott a tavaly országos táblára kerülő, ezáltal kiemelést élvező Kondoros, Szarvas duó, továbbá szerencsés továbbjutóként a Nagyszénás és a Vésztő.

Érdekesség, hogy egy párba került a nyáron alaposan megerősödő Szarvas és a Szeghalom, míg Nagyszénáson és Vésztőn szomszédvári derbire kerül sor. Döntetlen esetén a továbbjutást büntetőrúgásokkal döntik el a felek, vonatkozik ez az egyke másodosztályú együttes, a Dévaványa párharcára is.

A Magyar Kupa 2. fordulójának párosítása: Dévaványai SE–Jamina SE, Nagyszénás SE–Kondorosi TE, Vésztői SE–Körösladány MSK, Szarvasi FC–Szeghalmi FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában