kézilabda

2018.08.10. 20:18

Legyőzték a szerb bajnokot

Második, egyben utolsó mérkőzését is lejátszotta az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE a hazai rendezésű Smart Kupa nemzetközi női tornán.

G. P.

A viharsarkiak pénteken este a szerb bajnok ZORK Jagodinával csaptak össze. A találkozó a vendégek késése miatt húsz perccel később kezdődött.

Az első húsz percben felváltva estek a gólok, a Békéscsaba ezután ellépett szerb vendégétől és a szünetre ötgólos előnyt harcolt ki. Jól védtek a csabai kapusok, a mezőnyben pedig Vukajlovics nyújtott kifejezetten biztató játékot. A 2. félidőben fokozatosan nőtt a különbség a két gárda között, ami az utolsó öt percben sem csökkent, amikor a fiatalok pályára léptek.

A Békéscsaba kifejezetten jó játékkal rukkolt elő és megérdemelt győzelmet aratott. Az Előre NKSE egy győzelemmel és egy vereséggel fejezte be a tornát.

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE–ZORK Jagodina (szerb) 28–20 (14–9)

Kézilabda Smart Kupa nemzetközi női torna. Békéscsaba, 400 néző. V.: Nagy, Thúróczy. Békéscsaba: Balogh J. – Kovács A. 3, Agbaba 2, Szögi 2, Zöldi-Tóth 2, Walfisch 6 (4), Bottó 3. Cs.: Binó (kapus), Hős K. 1, Dokovics 3, Vukajlovics 5, Giricz 1, Radovics, Dombi K., Ekker, Török. Vezetőedző: Horváth Roland. A ZORK Jagodina legjobb dobója: Nisavics 4.

Kiállítások: 4, ill. 4 perc. Hétméteresek: 7/4, ill. 4/3.

A torna záró összecsapását a ZORK Jagodina–HCM Râmnicu Vâlcea párharcot szombaton 10.30 órakor rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában