lovassport

2018.07.31. 08:58

Piroska Zoltán és Flóra győzött a felnőtt GP-n

A XXIV. Kanca- és ménverseny szuperdöntő történelmi győzelme után Piroska Zoltán és Flóra újra nagydíjat nyert. Vasárnap megszerezték a Kiskunhalasi Országos Minősítő Díjugrató Verseny legrangosabb, felnőtt Grand Prix győzelmét.

Cs. I.

A 2009-ben született mezőhegyesi szürke magyar sportló kanca apja a díjugrató sportban sikeres Landprinz, anyja Hermina, a mezőhegyesi ménes egyik legeredményesebb sportló kancája.

 

Fotók: Lustyik Fanni

A Kiskunhalasi Országos Minősítő Díjugrató Verseny vasárnap hét versenyszámmal zárult, ebből négy különböző kategóriás Grand-Prix-vel. A GP délután kezdődött, a 150 cm-es magasságú pályán 22 induló startolt.

A kétfordulós felnőtt nagydíj második fordulójában hat lovas maradt, végül a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. lovasa, Piroska Zoltán és Flóra nyerte a Grand Prix-t. Másodikként Vándor Zsófia (Varga Ménes GYLE) zárta a versenyt Quintus-szal. Harmadik lett a Lázár Lovaspark SE sportolója, ifj. Lázár Zoltán Barolo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában