labdarúgás

2018.06.27. 14:09

Mindent rendben találtak a biztonságtechnikai ellenőrzésen

Szerda délelőtt lezajlott a már szokásosnak nevezhető, szezon előtti biztonságtechnikai ellenőrzés és pályabejárás a békéscsabai Kórház utcai Stadionban.

1912elore.hu

Az MLSZ, a rendőrség, a katasztrófavédelem, a Vagyonkezelő ZRt. és a Békéscsaba 1912 Előre Futball Zrt. munkatársai köszöntötték egymást, és gyors egyeztetés, valamint a korábbi megbeszélések eredményeinek felelevenítése után elvégezték a szükséges vizsgálatokat. Alapvetően csak néhány, gyorsan kezelhető feladat megoldása szükséges még, így a bejárás sikerrel zárult. Nincs tehát akadálya a további másodosztályú mérkőzéseknek. A jegyzőkönyvek és szükséges dokumentációk aláírása után a felek megállapodtak, hogy a szezon kezdete előtt még egy gyors ellenőrzést tartanak, hogy minden még folyamatban lévő és új módosítás megvalósulását megtekintsék, és amennyiben szükséges, korrigálják. Hangsúlyozták, hogy közös érdek a mérkőzések zökkenőmentes lebonyolítása, és biztosították egymást a hatékony és gyors együttműködésről – olvasható az 1912elore.hu oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában