utánpótlás-labdarúgás

2018.06.02. 19:05

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia mérkőzései

Mutatjuk, hogy milyen eredmények születtek az utánpótlás-labdarúgásban.

Zalaegerszegen játszott az U19

Zalaegerszegi TE – Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 3-1 (1-0)

Gól: Csicsely

Mivel az ellenfél a tabella harmadik helyén áll, nehéz mérkőzésre számított a csapat. Ennek ellenére jól indult a mérkőzés. Több lehetősége is volt a sapatna az első félidőben, de az ellenfélnek is adódtak helyzetei, melyből egyet értékesítettek és egygólos előnyre tettek szert. A második félidő elején sajnos egy nagy védelmi hiba folytán az ellenfél növelte előnyét, amelyre sikerült Csicsely révén válaszolni, mivel okosan értékesítette Fodor mértani pontosságú passzát. A mérkőzés vége előtt, az ellenfél újabb gólt ért el egy szögletrúgás után és végleg eldöntötte a mérkőzés kimenetelét és a három pont sorsát.

Szenti Zoltán edzői nyilatkozata: – Sérülések, eltiltások, válogatottság miatt megtizedelt csapatunkban, akik ma lehetőséget kaptak, becsületesen helytálltak a III. helyezett otthonában.

Összeállítás Békéscsaba: Franciszkovics- Barta , Borbély,Nagy, Kókai – Huszár / Kardos 65.p, Fodor, Balogh, Németh/Czvalinga M.75.p – Csicsely, Bónus

Magabiztos győzelemmel dobogón az U17

Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – Kaposvári Rákóczi BFLA 3-1 (1-0)

G: Bukor, Gigacz, Varga

Marik László edzői értékelése: – A szezon utolsó mérkőzésén az Kórház utcai Stadion center pályáján játszhatott csapatunk. Ez nagyon feldobta játékosaimat, akik óriási elánnal vetették magukat a küzdelembe és teljesen megérdemelten szereztek vezetést, majd két perccel később újabb gólt szereztek, melyet az asszisztens jelzésére (aki 11 méterre volt az alapvonaltól) nem adott meg a játékvezető, pedig tisztán bent volt a labda a kapuban. Ezután sajnos sorra puskáztuk el a ziccereket és kapufát is lőttünk. A második félidő első percében tovább növeltük az előnyünket és a végén magabiztosan győztünk. Sajnos ezen a napon is rengeteg ziccert hagytunk ki, ezért lett viszonylag szoros a végeredmény. Köszönöm a srácok egész éves munkáját, óriási dolgot vittek véghez azzal, hogy a 3.helyen végeztek a bajnokságban. Remélem, hogy sokukkal találkoznak majd a csabai szurkolók a felnőtt csapatunkban néhány éven belül, sőt talán már jövőre is.

Egy pontos végjáték U16

Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – Kaposvári Rákóczi BFLA 1:1 (0:0)

G: Lázár

Láza János edzői értékelése: – Négyszer vezettük az első félidőben kapusra a labdát, a Kórház utcai stadionban, de nem sikerült gólt szereznünk. A második játékrészben tovább folytatták a csapatok a ziccerek kialakítását és egy középpályás labdavesztést góllal büntettek a vendégek! Ez a kapusok napja volt, főként a vendégeké parádézott, akit csak Lázár remek lövésével sikerült mattolni. Benne volt a játékban a győzelem, ha a kapu előtt kreatívabban futballozunk.

Beküldött fotók

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában