Kézilabda

2018.02.25. 16:39

Hazai győzelemmel zárult az utánpótlás hétvégéje

Eubility Group Békéscsabai ENKSE – PC TRADE SZEGED KKSE 27-23 (14-10)

Zöldi Tóth Katalin edző: – Az elején koncentráltan kezdtünk, jól védekeztünk, amiből gyors gólok születtek. 15 perc után picit elfáradt a csapt. Próbáltam forgatni a csapatot, onnantól egyre többet hibáztunk. Sajnos két fontos ember kiesett a csapatból és így nagyon korlátozott volt a csere lehetősége. Voltak jó dolgok, és a két pont itthon maradt. A lányok lelkének jót tett a győzelem.

Jövő héten vasárnap a Kecskemét csapatával játszanak a lányok.

Döntetlennel zárult hazai pályán a serdülő I osztályú mérkőzés Békéscsabán.

Eubility Group Békéscsabai Előre ENKSE – PC Trade Szeged KKSE 29:29 (14:17)

Fábián Csaba edző: – Rossz előérzetem volt a mérkőzés előtt. Két játékosom gipszbe került a hétközi Diákolimpia mérkőzésen, ketten pedig hőemelkedéssel vállalták a játékot. Annak ellenére, hogy ősszel simán nyertünk Szegeden, mindig nagy csatát vívtunk a korábbi években, változó eredménnyel. Kértem a csapatomat, hogy az elmúlt hetek sikerei ellenére koncentráljanak nagyon erre a mérkőzésre.

Az első félidőben gyengén és enerváltan védekeztünk. Volt olyan szakasz az első húsz percben, amikor már hét góllal vezetett a Szeged. Időkéréskor próbáltam felrázni a lányokat. A félidő végére magunkra találtunk egy kicsit és három gólra megközelítettük ellenfelünket. 14:17

A második félidőben új mérkőzés kezdődött. A nyitottabb védekezés, a cserék és a nagy akarás hatására a második félidő közepére átvettük a vezetést. Sajnos a szegedi jobbátlövő Balog Dóra távoli bombái ellen nem volt ellenszerünk. /11 gólt lőtt/ A Szeged ismét vezetett. Utolsó erőinket mozgósítva a végjátékra összeszedtük magunkat. Kukely Anna és Marik Dalma vezérletével két góllal vezettünk az utolsó percben, de egy gyors ellentámadás és egy téves játékvezetői ítélet az egyik pont elvesztésébe került. A tartásáért dicséret illeti csapatomat!

Bánfi Alexa, Makoviczki Fanni kapusok. SZABÓ KAMILLA 3, KUKELY ANNA 8, Juhász Kata, Bencsik Bojána, Gyenes Imola, MARIK DALMA 9, Máté Anna Luca 1, Török Fanni 4, Kovács Anna, Ekker Gréta 3, Vozár Mónika, Kovács Alíz mezőnyjátékosok. –

Jövő héten vasárnap a Kecskemét csapatával játszanak a lányok 17 órától.

Beküldött fotók

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában