Labdarúgás

2018.01.03. 15:08

Szabó Zoltán edzi az újkígyósiakat

Házon belül találták meg a szezon zárását követően Vésztőre távozó Zsiros György utódját a megyei II. osztály Déli csoportjának harmadik helyén tanyázó Újkígyós FC-nél. A Szabadkígyósról nyáron Újkígyósra igazoló Szabó Zoltán irányításával kezdik meg a felkészülést, aki játékos edzőként irányítja majd a csapatot.

G.P.

A 32 éves labdarúgó számára nem lesz teljesen új ez a szerepkör, hiszen utánpótlásvonalon már belekóstolhatott az edzősködésbe. Más kérdés, hogy milyen erősségű keret áll majd rendelkezésére tavasszal, ugyanis a hírek szerint több játékos is a távozás gondolatával foglalkozik.

A csapat részére január 9-én egy tornatermi átmozgató edzés és játékos-értekezlet jelenti az első programpontot, a felkészülés részletes menetrendje addigra összeáll és a vezetők abban bíznak, hogy kiderül a távozók személye is. A remek őszt produkáló Gedó Lóránt már jelezte távozási szándékát, őt magasabb osztályba hívják, az ő klubcseréje elé a szabályok adta keretek között nem gördítenek akadályt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában