Labdarúgás

2018.01.17. 13:40

Megerősítik csapatukat a lőkösiek

Munkához látott a héten a Lőkösháza KSK megye kettes csapata, amelynek a bennmaradás kivívása lesz a célja a közelgő idény során.

A határ menti együttes pillanatnyilag egyetlen ponttal előzi meg csoportjában a sereghajtó Kunágotát és 9 egységgel marad el az előtte álló Battonyától, vagyis az előrelépéshez bravúros szereplésre lenne szükség.

Hogy minél jobb erőben legyen a társaság a tavaszi kihívásokra, annak érdekében Magyar István edző heti négy foglalkozást tart, ezekből eleinte hármat teremben, egyet pedig nagypályán végeznek. A folytatásban is marad ez a „csapásszám”, de ha az időjárás is lehetővé teszi, egyre több munkát tesznek szabadtérre, a hétvégi gyakorlásokat pedig január 27-től tesztmeccsek váltják ki, környékbeli ellenfelekkel.

– A gyengébbre sikerült őszi időszak korlátok közé tereli a lehetőségeinket. Az elsődleges célunk éppen ezért a bennmaradás kiharcolása lesz, illetve a lelkes szurkolóink kiszolgálása. Tisztában vagyunk vele, hogy a megfiatalított csapatunktól aligha várhattunk többet, éppen ezért néhány meghatározó emberrel szeretnénk megerősíteni a keretet – újságolta Borsi Attila, a csapat egyik vezetőségi tagja.

A lőkösiek a kapus poszt kivételével valamennyi csapatrészbe szeretnének megfelelő tudású új játékost csábítani, azonban nem könnyíti meg a dolgukat, hogy télen csak az átadó klub jóváhagyásával lehet igazolni. Ennek ellenére máris könyvelhettek el sikereket ezen a téren. Dunai Zoltán és Sódar Gábor kiadásáról megegyeztek az Újkígyóssal, de nem elégszenek meg ennyivel.

– Két tapasztalt labdarúgóval gyarapodtunk, tárgyalásban állunk továbbá az okányi Oláh Thomassal, valamint a battonyai Balla Balázzsal – mondta Borsi Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában