Beszámoló és munkaterv

2024.04.01. 21:00

Színes programokkal készülnek Szeghalmon

Színes és színvonalas programok várhatók a közeljövőben is Szeghalmon – hangzott el a minap a képviselő-testületi ülésen, amikor a művelődési központ előző évéről készült, valamint az idei munkatervét tárgyalták.

Licska Balázs

Az idei szeghalmi majálison a Bagossy Brothers Company is fellép

Fotó: MW-archív

A Szeghalmi Művelődési és Szabadidőközpont, Könyvtár és Közérdekű Muzeális Gyűjtemény vezetése egy több mint százoldalas dokumentumot rakott a grémium asztalára. A képviselő-testület ülésén kiemelték, hogy minden korosztály számára kínál programokat az intézmény.

Macsári József polgármester elmondta, hogy négy telephellyel működik az intézmény, és hogy minden részterületnek megvan a felelőse. Úgy véli, hogy kiváló a csapatmunka a művelődési központon belül.

Hangsúlyozta: a rendezvényeket is időben meghirdetik. Sok színes és színvonalas program várható a közeljövőben is Szeghalmon. Ezek közé tartozik többek között a majális, amelyen olyan fellépők lesznek idén, mint a Bagossy Brothers Company és a Kowalsky meg a Vega.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában