Bábszínház

2024.02.14. 15:05

Szívlépcső várja a párokat a békéscsabai Napsugaras kertben

Szívlépcsőt alakítottak ki a békéscsabai bábszínház Napsugaras kertjében. A romantikus helyszín apropóját a Házasság hete és a Valentin-nap adja.

dr. Nagy Szilvia

Összeérnek a szívek a patinás lépcsőn

Varga Anna marketingmenedzser elmondta, nem titok, hogy a Napsugár Bábszínházban két házaspár is dolgozik. Olykor nem könnyű összeegyeztetniük a munkát a magánélettel az összefonódások miatt, ugyanakkor a közös, családként, párként megélt bábszínházas élmények közelebb is hozzák egymáshoz az érintetteket. 

– Mindannyian úgy véljük, jó néha megállni egy pillanatra, és csak egymásra figyelni. Ezért is díszítettük fel az Urszinyi-Beliczey-kúria lépcsőjét a Napsugaras kertben, ahová mindenkit szeretettel várunk. Lehet fotózkodni, vagy csak megölelni egymást, ahogy Lenkefi Zoltán, és felesége, Réka is tette – részletezte Varga Anna. A marketingmenedzser elárulta, az igazgató-tervező páros huszonhat éve van együtt, még Budapesten, a Magyar Képzőművészeti Egyetemen ismerkedtek meg. Bábszínész-párjuk; Czumbil Emőke és Czumbil Örs 2014-ben fogadott örök hűséget egymásnak.

– Ők is már több, mint tíz esztendeje a Békéscsabai Napsugár Bábszínház művészei. Nemcsak mesterségük köti össze őket, társak a mindennapokban is, még a marosvásárhelyi egyetemen ismerkedtek meg.  Emőke azt mondta, talán az a legnagyobb dolog ebben a mindig változó, harsány kirakatvilágban, amikor egyik helyzetből a másikba dobál az élet, hogy a lelkünk ugyanabban a szegletében megtartsunk valakit. A szívlépcsőn is megerősítették egymást a szeretetben és az összetartozásban –  tette hozzá Varga Anna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában