Reibel Mihály Művelődési Ház

2023.11.11. 10:41

Vastapsot kapott Hobo Eleken

Újra telt házas színházi előadásnak adott otthont a Reibel Mihály Városi Művelődési Ház – adta hírül pénteken Szelezsán György, Elek polgármesetere.

Vásári Erzsébet

Ahogy a polgármester fogalmazott, egy igazi legendát láthattak az elekiek.

Hozzátette, Földes László Kossuth-díjas magyar bluesénekes, dalszerző, előadóművész és a Hobo Blues Band alapítója és énekese „Halj meg és nagy leszel” című előadásának tapsolhatott ugyanis a szépszámú publikum csütörtökön.

A polgármester úgy fogalmazott: egy igazi legendát láthattak az eleki színpadon, aki a 78 éves korát meghazudtolva szünet nélkül, nagy alázattal és nézők iránti tisztelettel, közel két és fél órás nagyszerű egyszemélyes darabot mutatott be számukra.

Szelezsán György hangsúlyozta, hogy hétről hétre igyekeznek minőségi kulturális programokat szervezni a Reibel Mihály Művelődési Házban, ennek megfelelően színházi előadások, táncházak, zenés estek, szakkörök, kiállítások, irodalmi estek, gyerek és gasztronómiai programok sora követi egymást az intézményben. Végül arra kérte az elekieket, hogy vegyenek részt minél több rendezvényen, ezzel is támogassák és terjesszék a magyar kultúra ügyét, hiszen ezek a programok értük vannak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában