Új évad

2023.10.16. 12:46

Filharmónia: az ország vezető együttesei koncerteznek Békéscsabán

A szerte a világon hatalmas sikereket elért Concerto Budapest nyitja a békéscsabai Filharmónia Összhang Bérlet 2023-2024-es évadát hétfőn 19 órakor a Csabagyöngye Kulturális Központban. A bérletsorozat keretében az ország vezető együttesei lépnek színpadra, világsztár szólistákat hallhat a békéscsabai közönség.

Beol.hu

Somogyi Tóth Dániel újra Békéscsabán vezényel majd.

Fotó: MW-illusztráció

Mint arról a Filharmónia Magyarország hírportálunkat tájékoztatta, november 30-án érkezik az Anima Musicae Kamarazenekar (Raúl da Costa - zongora, Szergej Nakarjakov – trombita, művészeti vezető: G. Horváth László). Már a következő évben, március 12-én a Budapesti Fesztiválzenekart hallhatja a közönség  (Marc Bouchkov - hegedű, vezényel: Takács-Nagy Gábor). Április 4-én a debreceni Kodály Filharmonikusok lépnek fel,  zongorán közreműködik és vezényel: Somogyi-Tóth Dániel. Május 6-án a Liszt Ferenc Kamarazenekar és a Signum Szaxofon Kvartett hallható.

A hangversenyek helyszíne minden esetben a Csabagyöngye Kulturális Központ Hangversenyterme.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában