Gyilkosság meghirdetve

2023.09.19. 10:19

Hat év után tért vissza a csabai színpadra Felkai Eszter

„Újra otthon érzem magam, mindenki mosolyogva fogad, akárhová megyek. Itthon vagyok” – fogalmazott a Békéscsabai Jókai Színház honlapján megjelent interjúban Felkai Eszter. A nyolcvanadik születésnapját tavaly betöltő színésznő újra Békéscsabán látható: Miss Marple-t alakítja a Gyilkosság meghirdetve darabban.

Beol.hu

Miss Marple-t alakítja Agatha Christie világhírű krimijében.

Fotó: Bencsik Ádám

„Nagyon szeretem elegáns angol nyelvezetét. Az Egérfogó volt a kedvencem, de imádom az Orient expresszt, a Halál a Níluson-t is, filmen is, az összes változatban. Regényben persze jobbak, mert több szereplőt megismerünk. Szellemileg is jó kihívás megpróbálni kikövetkeztetni, ki a gyilkos” – válaszolta a művésznő arra a kérdésre, van-e kedvenc regénye Agathe Christie-től.

Felkai Eszter kitért arra is, hogy érzi magát a színpadon.
– Számomra az fontos, hogy a próbafolyamat harmóniát tudjon teremteni a kollégákkal, a rendezővel. Ez itt működött. Negyven fokban jöttem vissza próbálni, hat év után, és próbáltam elsőre hét órát egyhuzamban. Nagyon megszerettem a fiatal, új kollégákat és Hengert (Katkó Ferenc), remélem, nem hátráltattam őket... – Újra otthon érzem magam, mindenki mosolyogva fogad, akárhová megyek. Itthon vagyok – mondta a színésznő.

A teljes interjút ITT olvashatja.


 


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában