Versmondó verseny

2022.05.15. 21:00

Szeretnek verseket szavalni a magyarbánhegyesi fiatalok

A Dr. Illyés Sándor Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai és Módszertani Intézmény Magyarbánhegyesi Tagintézménye által szervezett kulturális programokra évek óta egyre nagyobb az igény.

Cs. I.

Mucsi Dávid Gergő a magyarbánhegyesi iskola diákja 2. lett /Fotó: BMH/

– A sajátos nevelési igényű tanulók számára nagyon kevés lehetőség van a méltó versenyzésre, ezért évek óta lehetőséget teremtünk a megmérettetésekre, amelyeken nemcsak saját tanítványaink, hanem a régió bármely sajátos nevelési igényű gyermeke részt vehet. 

Áprilisban a IV. MaSNI versmondó versenyre majd’ ötven Békés megyei, szavalni szerető gyermek és fiatal tanult meg egy-egy költeményt – tájékoztatott a házigazda intézmény vezetője, Fajó János. A versmondók és felkészítő pedagógusaik Békésről, Kondorosról, Medgyesegyházáról, Mezőhegyesről és Sarkadról érkeztek. A szervezők az Erősödő Családi Kötelékekért Alapítvány támogatásával bonyolították le a sikeres programot. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában