Békéscsaba, videóval

2019.11.06. 11:46

Ady versei után megszólalt a kis kockás

Új fejezet kezdődött kedden este a Békéscsabai Irodalmi Estek történetében. Telt ház előtt tartották ugyanis a városháza dísztermében a múlt havi jubileum után a 151. ilyen rendezvényt.

beol.hu

Fotó: Imre Gyorgy

Frankó Attila, a Szeretlek Békéscsaba Egyesület elnöke, a műsor rendezője először Ady Endre költeményeit ajánlotta jó szívvel az esten megjelent 130 könyv- és irodalombarátnak. A száz éve elhunyt költő verseiből Réger Wanda színművésznő, Hevesi Imre előadóművész és Horváth Szabolcs műsorvezető olvasott fel, gitáron játszott Kabai Gábor.

Horváth Szabolcs műsorvezető, Réger Wanda színművésznő és Hevesi Imre előadóművész

Ezt követően a Békés Megyei Hírlap és a Beol újságírójának, Nyemcsok Lászlónak: Megszólalt a kis kockás – Harminc év sztorijai című, napokban megjelent könyvét mutatták be.

Az irodalmi esten kollégánk dedikálta is könyvét, amit 1990 forintért megvásárolhatnak a Békés Megyei Hírlap kézbesítőinél, a Hírlap ügyfélszolgálati irodájában (Békéscsaba, Munkácsy u. 9.), az Európa Könyvesboltban (Békéscsaba, Luther u.10.). Megrendelhető a [email protected] e-mail címen és a 06 (30) 596-3486-os telefonszámon.

Nyemcsok László dedikálta is új könyvét /Fotók: Imre György/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában