Galériával, videókkal

2019.10.03. 08:42

Garabonciás: még semmi nincs eldőlve, bárki lehet befutó

Célegyenesben a Garabonciás. Csütörtökön este kiderül, hogy ki lesz idén a diákpolgármester. Hírportálunk megkérdezte a zsűri egyik tagját, hogy miként látja az elmúlt három napot.

beol.hu

Fotó: Mathe Csongor

Már csak pár órájuk van hátra a stábtagoknak, hogy bizonyítsák rátermettségüket a Gara zsűrije előtt. Ugyan a kampánykoncertek és a Happening már lement, még mindig van lehetőségük pontokat gyűjteniük az iskoláknak.

Szerdán délután Hunyady Gergőt kérdeztük meg, hogy miként látja az elmúlt napokat. Gergő már rutinos garás, sőt, igazi veteránnak számít, ugyanis három éve járja a GarabonCityt, idén pedig beválogatták a zsűri tagjai közé.

– A harmadik napnál tartunk, ilyenkor már lassan kezd egy kép kialakulni a zsűritagok fejében, hogy kik a befutók.

– Zsűritársaimmal úgy látjuk, hogy ilyen elképesztően erős mezőny még sosem volt. Most volt gyűlésünk és egy iskolára sem tudtuk azt mondani, hogy gyengék lennének.

– Akkor elmondhatjuk, hogy még korán sincs befutó, mindenki versenyben van.

– Sosincs befutó csapat, mindig vannak meglepetések, erről szól a Garabonciás. Bár nem a legmeghatározóbb program a Happening, de nagyon sokat számít a pontozásban és utána mindig kialakul az élmezőny, de idén azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem sikerült felállítanunk egy erősorrendet. Fogalmam sincs, hogy mi lesz a végeredmény.

– Kevés idejük van hátra a stáboknak, hogy megnyerjék maguknak a zsűrit. Mi az, amit tanácsolnál nekik az utolsó napra?

– Az elmúlt évek tapasztalatából az látszik, hogy a stábok az utolsó napokra elfáradnak. Fontos az, hogy ennek ellenére ne veszítsék el a lendületüket és a problémákat, szituációkat ugyanannyira kezeljék jól, mint akár a hétfői, vagy a keddi napon. Mindegyik iskolán látjuk a kimerültség jeleit, ez természetes, de szerencsére a lelkesedése mindegyik stábnak töretlen, sőt, fölfele ível.

A szerdai nap folytatódtak a kampányrendezvények, délután Just Dance versenyt tartottak a GamePub standjánál, este pedig a kampánykoncertek keretében fellépett a Show&Bors (Andrássy), a The Rollercoasters (Belvár), őket követte a Reláció (Vízmű), végül pedig Bódi Csabi állt színpadra (Közgé).

Csütörtökön jön a finálé és kiderül,hogy ki lesz a diákpolgármester és a két alpolgármester.

A szerdai nap galériáját IDE KATTINTVA nézheti meg.

A szerdai nap videóját " target="_blank" rel="nofollow noopener">IDE KATTINTVA nézheti meg.

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában