Békéscsaba

2019.07.16. 18:13

A héten kezdődik a Főtéri Nyár

Július 18-án kezdetét veszi a Főtéri Nyár. A több mint hathetes programsorozat harmincnyolc eseményt ígér az érdeklődőknek. A főtéren és a Csabagyöngye Stégen folyamatosan váltják majd egymást a zenei programok – hangzott el a programot részletező keddi sajtótájékoztatón a Szent István téren.

V. N.

Varga Nelli és Forczek Győző

Fotó: BENCSIK ADAM

Az intézmény igazgatóhelyettese, Forczek Győző elmondta, a koncertsorozat a Spontán Víkenddel indul, melyet Pribojszki Mátyás és zenekara, a Jumping Matt and his Combo nyit meg csütörtökön, őket követi a Cloud 9+, a Sax-o-funk, a Show & Bors, valamint a Lackás és a Banda. A Local7-en a népszerű helyi zenekarok is megmutathatják magukat, fellép többek között a Show és Bors, az Alföld Quartet, a Dirty Slippers és a Synema.

Varga Nelli és Forczek Győző /Fotó: Bencsik Ádám/

A Főtéri mozaik hetében fesztiválhangulat uralja majd a Szent István teret, a Royal Rabelst, Boggie és a magyar fesztiválok kedvence, a balkáni hangulatot idéző Bohemian Betyárs követi, szombaton pedig Bye Alex és a Slepp lép fel. A szervezők a legkisebbekre is gondoltak, vasárnaponként 18 órától játszóház várja majd az apróságokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában