Engedd a szíved

2019.05.06. 14:57

Sztojka Tibi lemezbemutató koncertet tart Békéscsabán

Sztojka Tibi  hamarosan bemutatja első nagylemezét. A különleges hangú énekes rendkívül sikeresen zárta az elmúlt évet, hiszen tavaly decemberben jelentkezett első nagylemezével, melyen tizenkét saját dala kapott helyet.

B. O.

Sztojka Tibi dalai közül több is bekerült a rádiókba, komoly fesztiválokon lépett fel, és videoklipekkel is jelentkezett. Éppen ezért az énekes úgy gondolta, hogy elérkezett az ideje egy estének, mely teljes egészében a nagylemezéről szól. Ráadásul a koncert külön érdekessége, hogy az előadóművész születésnapja is ezen a napon van.

Május 15-én este héttől Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központ színháztermében lemezbemutató koncerten csendülnek fel a dalok és természetesen meglepetésekkel is készül az énekes. Sztárvendégként érkezik Kökény Attila, a Dirty Slippers zenekar tagjai: Lobó-Szalóky Lázár, Vanyó Szilárd és Nagy Attila, valamint fellép a Sztojka család és az Energy Dance Cool is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában