stúdióbemutató sorozat

2018.10.09. 14:12

Négyalkalmas sorozatot indít a Békéscsabai Jókai Színház

Sajtónyilvános stúdióbemutatót tartottak kedden a Jókai Színházban. A társulat egy sorozatot indít, melynek első premierje október 12-én lesz, amelyben Anthony Shaffer Detektívjátszma című darabját láthatja a közönség Seregi Zoltán rendezésében, Katkó Ferenc és Tege Antal szereplésével.

V. E.

Seregi Zoltán igazgató elmondta, négy előadásból álló stúdióbemutató sorozatukat azért hívták életre, hogy a keveset használt, de rendkívül hangulatos termüket is bemutathassák közönségüknek. Minden alkalommal olyan darabbal készülnek az érdeklődőknek, amiben kevés szereplő játszik, viszont izgalmakban bővelkedik. Éppen ezért a krimi műfaját választották, ami nagy népszerűségnek örvend például a televíziózás körében.

A szerző fotója

Tege Antal színművész elmondta, nagyon jól érzi magát a darabban, és megtiszteltetés számára, hogy elsőként játszhat együtt Katkó Ferenccel. Beszámolója szerint stúdiójuk kiválóan alkalmas a krimi műfajra, a játéktér jó és megfelelően zárt. Bízik abban, hogy az előadásokon sikerül minden alkalommal úgy félrevezetniük nézőiket, hogy meglepetés érhesse őket a végén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában