zene

2018.01.03. 11:04

A kétegyházi x-faktoros visszatért a civil életbe

Bő egy naptári esztendő és a tehetségkutató újabb szériája is véget ért azóta, hogy Ónodi Jánost megismerhette az RTL Klub X-Faktor című műsorának közönsége.

Sz. Gy.

A fiatal kétegyházi – jó ideig Szegeden élő – énekes közvetlen, szerény személyiségével és különleges hangszínével hamar a közönség, különösen a Békés megyei rajongók kedvencévé vált. Az élő show-ban többször is színpadra léphetett, s az sem sokon múlt, hogy bejusson a legjobb hat közé.

– Az éneklés mindig a legnagyobb szenvedélyem volt, de úgy éreztem, hogy kellő segítség nélkül nem fogok tudni előrelépni. Ezt a segítséget reméltem a műsor után, viszont úgy fejeződött be számomra, ahogyan elkezdődött. Mindössze élményt és tapasztalatot nyertem – értékelt egy év távlatából az egykori x-faktoros, akinek a műsor után volt pár kisebb felkérése közös zenei munkákra, ám – mint fogalmaz – egyiknél sem érezte azt a bizsergést, amit ilyenkor kellene, és egy idő után a belső motivációja is alábbhagyott.

Kérdésünkre elárulta, egykori mentora, Gáspár Laci a műsor után már nem tartotta vele a kapcsolatot, bár János szerette volna, ha a zenei pályafutása fellendítésében segítséget nyújt az ismert énekes.

Fotó: Nánási Pál

– Januárban kaptam egy álláslehetőséget Békéscsabán marketingesként, és mivel pályakezdőként nagyon nehéz elhelyezkedni, úgy éreztem, nem szabad hagynom elveszni; viszont tudtam, ez valószínűleg azzal jár, hogy nem marad majd elegendő időm az éneklésre. Ettől függetlenül mindenki az x-faktoros Janiként tekint rám – mondta. – 2017-ben hiányzott az éneklés, szóval idén szeretnék többet énekelni. Van már egy pár dal, ami felénekelésre és megosztásra vár. Ez a tervem és egyben az újévi fogadalmam is, amit egyébként nem szoktam tenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában