Beol podcast

2024.06.30. 19:33

Ezt néztétek, hallgattátok ezen a héten

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat, leghallgatottabb podcastjainkat.

Beol.hu

Nézzük, mi érdekelte leginkább olvasóinkat

Forrás: shutterstock

Néhány héttel ezelőtt sokan osztották meg a hírt az interneten, és örültek annak, hogy a mezőberényi Bálintos lángosozót az ország harmadik legjobb lángosozójának választották. Pár nappal ezelőtt azonban betörtek a legendás sütödébe, és egyebek mellett az elismeréssel járó szobrocskát is ellopták. A történteken százak háborodtak fel, és kérik a tolvajokat, hogy legalább a díjat juttassák vissza a Bálintos lángosozóba, Varga Bálintnak.

Semmelweis-napi ünnepséget rendeztek a Békés Vármegyei Központi Kórház gyulai Pándy Kálmán Tagkórházában pénteken délután az intézmény Árvay termében. A Semmelweis-napi ünnepségen ezúttal is számos elismerést nyújtottak át a kórházban kimagasló munkát végző szakembereknek.

Stúdiónk vendége a békéscsabai Berta János (Jimmy) volt, a Jimmy and the Mustangs zenekar alapító-vezetője. Az együttes vágtat, mint a vadlovak, brutális, szegelős funkyt játszik elsősorban, de a pop, a rock és a blues sem hiányzik a repertoárból. Június 28-án, pénteken este Orosházán, a rock klubban lépnek fel hosszú idő után először.

A Hír FM vendége egy olyan békéscsabai kutyakiképző volt, aki terápiás kutyákkal is foglalkozik. Ő Pálfi Péter, a Dogland Segítőkutya Alapítvány elnöke. A szakemberrel a vakvezető-, a segítő-, a munka, és a habilitációs kutyák kiképzéséről, és az erre leginkább alkalmas kutyafajtákról is beszélgettünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában