Víz- és fényjáték

2024.06.07. 18:43

Gyopáros esti fényei és a színes vízsugarak csalogatnak - videóval

Esti sétánk helyszínéül Gyopárosfürdőt választottuk. A természet, a naplemente után pihenni elvonuló madarak trillája mellett számos szépségre rácsodálkoztunk.

Csete Ilona

Orosháza-Gyopárosfürdőn, a fürdőn kívül számos fejlesztés megvalósult az utóbbi időszakban. A tó körül a sétány megújult, épült futókör, készültek játszóterek (ahogy a fürdőben is). A napokban pedig átadták a Bárka Land játszóházat a Gyopárosi út mellett. Csak szólunk: este annak az árbóca is díszvilágítást kapott.

gyopárosfürdő, szökőkút, színes vízsugarak, látványosság, esti fény játék
Víz- és fényjáték Gyopárosfürdő bejáratánál. A szerző felvétele

Aki egy pihentető kikapcsolódásra vágyik, futva, sétálva, beszélgetve, vagy gondolataiba elmerülve, a tórendszer körül megteheti. A strandszezon berobbant és a fürdő bejáratánál beüzemelték az új szökőkutat is.

Látványos. Este pedig fényjátékkal válik teljessé az élmény. Sétánk végén megpihenve egy padon, jól esett a szemünknek a látvány, s ahogy tapasztaltuk, másokat is megállásra, rácsodálkozásra késztetett.

Ez a bizonyos bárka. Este az árbócát kivilágítják. Fotó: A szerző felvétele

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában