Évzáró

2024.05.15. 12:36

Évzárót tartott a pedagógiai kar lelkészsége

Visszatekintettek az egyetemi lelkészség újraindulásának első évére a szarvasi pedagógiai karon, egy évzáró keretében.

Vásári Erzsébet

Az Egyetemi Lelkészség borkóstolóval egybekötött évzáró rendezvényt tartott a napokban a Gál Ferenc Egyetem Pedagógiai Karán, Szarvason – adta hírül Facebook-oldalán az intézmény. Ismertették, hogy az eseményen a Pedagógiai Kar Egyetemi Lelkészségének tagjai, ft. dr. Liszkai Tamás tanár, dr. Kerepeczki Éva tanár, Gyalog Anett óvodapedagógus, valamint Jancsó Brigitta hittanár fogadták a hallgatókat egy emlékidéző, évzáró alkalmon a kollégiumban.

Felidézték az év pillanatait az egyetemi lelkészség eseményén
Felidézték az év pillanatait az egyetemi lelkészség eseményén. Fotó: GFE PK

A beszámolóban elárulták, hogy szép volt visszatekinteni a lelkészség újraindulásának első évére, hiszen sokszínű, gazdag programsorozat áll mögöttük. Felidézhették a fényképek segítségével a kollégiumszentelés, a filmvetítések, a drámapedagógiai foglalkozás, a társasjáték estek, a csere-bere, a női-önismereti téma és az alkotóműhely pillanatait. A szerencsekerék impulzusai mentén megosztották a tanév egy-egy emlékezetes, tanulságos, örömteli, borongós és vicces momentumát. A hála apró jeleivel díszített gyümölcsfa pedig őrzi mindazt, amit a résztvevők megfogalmaztak ezen az estén.

Az intézmény végül hangsúlyozta, hálásak a sok segítségért és az aktív előkészítő munkáért Feifrik Zoltánnak, a kollégium referensének, a Hallgatói Önkormányzat tagjainak, továbbá a Pedagógiai Kar munkatársainak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában