Az Alföldvíz lépett

2024.04.06. 12:40

Vizsgálják, hogy mitől színeződött el az ivóvíz Kondoroson

Pénteken este a Facebookon jutott Ribárszki Péternek, Kondoros polgármesterének a tudomására, hogy a város több pontján elszíneződött az ivóvíz, ami azonban nem jelenti annak tartós minőségromlását. Az Alföldvíz szakemberei haladéktalanul elkezdték a bejelentett hibák felderítését és azok elhárítását.

Nyemcsok László

– Látva a kiposztolt képeket, magam is meghökkentőnek tartom az esetet, ami minden esetben valamilyen műszaki eredetű meghibásodásból ered, és természetesen nem jelenti az ivóvíz tartós jellegű minőségromlását – hangsúlyozta Ribárszki Péter. – Szombaton reggel haladéktalanul az ellátásért felelőshöz, az Alföldvíz Zrt. műszaki igazgatójához fordultam a probléma mihamarabbi kivizsgálása és megszüntetése érdekében. Igazgató úr tájékoztatása szerint hat bejelentés érkezett a szolgáltató műszaki hibabejelentő vonalára. A címeket minden esetben személyesen felkeresik a kollégái. Ez nagyban segítheti a hiba okának megtalálását, és annak gyors megszüntetését.

víz, elszíneződött, alföldvíz, vizsgálják
Több bejelentés érkezett a társasághoz az ivóvíz miatt, vizsgálják az okokat. Illusztráció: Gettyimages

Az Alföldvíz Ivóvízminőség probléma Kondoroson címmel Facebook-oldalán tájékoztatta a lakosságot.

„Az elmúlt napokban Kondorosról néhány bejelentés érkezett az Alföldvízhez ivóvízminőség problémával kapcsolatban. A bejelentők az ivóvíz elszíneződésére panaszkodtak. Az Alföldvíz szakemberei haladéktalanul elkezdték a bejelentett hibák felderítését és azok elhárítását. Amennyiben az otthonukban hasonló problémát észlelnek, akkor kérjük, hívják a 80/922-333-as ingyenes, műszaki hibabejelentő számunkat. Szakembereink valamennyi bejelentett rendellenességet kivizsgálják. Társaságunk hétfőn, április 8-án elkezdi az egész települést érintő, tavaszi, ütemezett ivóvízhálózat-mosatási munkálatokat. Türelmüket és megértésüket köszönjük!” – írták közleményükben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában