Gyomaendrőd

2024.04.23. 12:35

,,Több szappant kellene használni” – mondta a buszsofőr és zárta az ajtót

Panasz érkezett nemrég a Békés Megyei Hírlap szerkesztőségébe. Egy busszal közlekedő olvasónk azt írta, már régen nem látott olyan fokú embertelenséget, mint április egyik reggelén: egy 80 év körüli nénit a buszsofőr nem engedett fel a járműre; azt mondta neki, hogy „több vizet és szappant kellene használnia."

Beol.hu

Olvasónk a Kondorosról Gyomaendrődig közlekedő autóbuszon utazott, amikor Endrőd-Öreg szőlőknél három hölgy szeretett volna felszállni. Megdöbbenésére egy nyolcvan év körüli nénit a buszsofőr nem engedett fel a járműre; azt mondta neki, hogy „több vizet és szappant kellene használnia.” Olvasónk visszanézett az ott hagyott nénire, jól öltözöttnek tűnt. A két másik hölgy is csodálkozott, szerintük nem volt sem italos, sem anyagcsere problémákkal küzdő, csak idős. Kérték, mindenképp adjunk hangot az esetnek. 

buszsofőr, járat, néni
Olvasónks szerint egy nyolcvan év körüli nénit a buszsofőr nem engedett fel a járműre
Forrás: shutterstock

Megkerestük a Volánbusz Zrt.-t, a cég kommunikációs igazgatóságról azt a választ kaptuk, hogy társaságukhoz nem érkezett bejelentés a 4994-es járattal kapcsolatban, de levelünk nyomán azonnali vizsgálatot indítottak az eset tisztázása érdekében. Általánosságban elmondták, társaságuk üzletszabályzata szerint az autóbusz-vezető az utazást megtagadhatja, illetve az utast az utazásból kizárhatja, ha állapotával az autóbusz vagy berendezéseinek épségét, tisztaságát veszélyezteti, illetve ruházatával, poggyászával, esetleg magatartásával, vagy más módon az autóbuszt, utastársai ruházatát vagy az utasok poggyászát beszennyezheti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában