Tisztaság

2024.04.08. 09:51

Tiszta udvar, rendes ház pályázat indul Eleken

A legszebb, legtisztább portát keresik Eleken, a Tiszta udvar, rendes ház pályázati felhívás keretében. A programot most először Szelezsán György polgármester kezdeményezte.

Vásári Erzsébet

– Kezdeményezésemre az eleki önkormányzat első alkalommal tesz közzé felhívást a „Tiszta udvar, rendes ház” elismerő cím elnyerésére – adta hírül a napokban Facebook-oldalán Szelezsán György polgármester.

pályázat, tiszta udvar rendes ház, Elek
Forrás: gettyimages

Részletezte: az elismerő címre pályázhat, aki Elek közigazgatási területén lévő lakóingatlan tulajdonosa vagy használója, de ajánlást bárki tehet. A címet évente legfeljebb 5 pályázó nyerheti el.

Szelezsán Györgytől megtudtuk, hogy az elismerés formája a „Tiszta udvar, rendes ház” feliratú, a település címerét is ábrázoló, falra szerelhető tábla. A címet elnyerők emellett ajándékcsomagban részesülnek.

Az önkormányzat által felkért szakmai zsűri helyszíni szemle után dönt az elismerő cím adományozásáról. A szemlék előre egyeztetett időpontban történnek. Jelentkezni lehet írásban a [email protected] email címen, személyesen a Városháza titkárságán vagy a 06 66 240 411-es telefonszámon, a határidő május 5., vasárnap.

A cím elnyerésére jogosult az a lakóingatlan-tulajdonos vagy -használó, akinek az ingatlanán található épület, családi ház, házrész, tanya, kert, udvar harmonikusan és esztétikusan illeszkedik a környezetéhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában