Közbeszerzési terv

2024.04.20. 10:08

Rengeteg beruházás várható idén Sarkadon

Rábólintott Sarkad idei közbeszerzési tervére nemrég tartott ülésén a képviselő-testület, amely alapján rengeteg fejlesztés várható ebben az évben a városban – ismertette dr. Mokán István, Sarkad polgármestere.

Licska Balázs

A városvezető hangsúlyozta, hogy tették a dolgukat az elmúlt időszakban. Amellett, hogy vitték folyamatosan a beruházásokat, vetettek is, hogy most ismét arathassanak. A kivitelezéseket tekintve igen mozgalmas időszak előtt áll Sarkad, a fejlesztésekre döntő többségében a TOP Plusz ad lehetőséget.

útinform,közlekedés,békés vármegye
Az egyik legfontosabb fejlesztésként több utcában építenek majd utat Sarkadon. Illusztráció: Shutterstock

Az elfogadott közbeszerzési terv alapján eszközöket szereznek be az óvoda és a bölcsőde számára. Utat építenek több utcában; szociális bérlakásokat alakítanak ki; parkosítanak és fákat ültetnek; parkolókat építenek például a Kossuth utcában és az Éden-tavaknál; rendbe teszik a bicikliutak egy részét az Ady Endre, az Anti, a Gyulai és a Szalontai utakon; fejlesztik az Éden Campet.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában