Szakdolgozat

2024.04.12. 10:46

Orosházi fiatal, Dér Dorka a legjobbak között

Az orosházi kötődésű, jelenleg Szegeden tanuló Dér Dorottya Noémi az a tehetséges fiatal, aki a 2023-as évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről elnevezésű pályázat egyik nyertese.

Csete Ilona

Átadták a 2023-as évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről pályázat nyerteseinek járó díjakat. Idén egy szegedi és egy budapesti egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó oklevelet.

digitális marketing, szakdolgozat, Dér Dorottya
Dorka tehetséges és ambiciózus fiatal, mesterszakos hallgató Szegeden. Fotó: BMH

Az IAB Hungary versenyére beérkezett 26 nevezésből nyolc alkotás került a döntőbe, közülük két pályázó és konzulenseik részesültek pénzbeli jutalommal járó elismerésben. A Médiakutató folyóirat az alapszakos nyertesnek különdíjként egy publikálási lehetőséget is felajánlott. A zsűri döntése alapján az alapszakon Dér Dorottya Noémi, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar, kereskedelem és marketing alapszak hallgatója (konzulens: Huszár Sándor) a Vizuális közösségi média tartalmak hatása a testképre és elégedettségre – egy szemkamerás vizsgálat eredményei fiatal nők körében című szakdolgozatát ítélték a legjobbnak.

Dér Dorottya Noémi orosházi kötődésű fiatal, lapunknak elmesélte, hogy Szegeden született,...

– ... de általános iskolába már az orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola ének-zene tagozatára jártam. Onnan 2015-ben elballagtam Vörösmarty-díjasként. Ezt követően a Táncsics Mihály gimnáziumban tanultam, emelt óraszámú biológia tagozaton, ahol a Kaáli Tanulmányi Alapítványtól elismerő oklevelet kaptam a biológia területén elért versenyeredményeim elismeréseként – sorolta.
Tanulmányait Szegeden folytatta, felvételt nyert az SZTE–GTK kereskedelem és marketing alapszakára, így 2019-ben visszaköltözött Szegedre. 

– 2022 decemberében végeztem közgazdászként kiváló eredménnyel, jelenleg pedig az SZTE–GTK marketing mesterszakos hallgatója vagyok, emellett az SZTE–GTK Üzleti Tudományok Intézetének demonstrátoraként segítem az oktatók munkáját.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában