Lakóterület-rendezés

2024.04.03. 20:32

Illegálisan lerakott hulladék: megtisztították a borosgyáni városrészt

Békés borosgyáni városrészén tartott lakóterület-rendezési akciót a Szent Lázár Alapítvány és Kálmán Tibor, a város polgármestere. A borosgyáni városrészt jelentős illegálisan lerakott hulladéktól szabadították meg.

Papp Gábor

Kálmán Tibor Facebook-posztjában kiemelte, az elmúlt évekre visszatekintve örvendetes gyarapodást mutatnak a szervezett és egyénileg kezdeményezett lakóterület-rendezési akciók, ilyen volt a borosgyáni városrészt érintő megmozdulás is, amelyek az illegálisan lerakott hulladék felszámolását is megcélozzák.

Illegálisan lerakott hulladék
Kálmán Tibor is részt vett az  illegálisan lerakott hulladék összegyűjtésében. Fotó: Gazsó János  

– Az összefogás, a közös munka öröme mellett mindez arra utal, hogy Békésen nő a környezet iránt felelősség és az ezért való tenni akarás is. A mai napon a Szent Lázár Alapítvány meghívására kapcsolódhattam be egy, a borosgyáni városrészt érintő akcióba. Az esemény lehetőséget nyújtott arra, hogy felhívjuk a figyelmet a körgát környezetére, ahol sajnos még mindig gyakori az illegális hulladék elhelyezés – emelte ki a polgármester, aki külön köszönetet mondott a résztvevőknek.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában