Képzés

2024.04.02. 11:06

Hivatásos halőrök tettek vizsgát

Hivatásos halőrök kötelező továbbképzését tartották a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetségénél Békéscsabán – számolt be Facebook-oldalán a KHESZ. A hivatásos halőrök vizsgát is tettek a képzés végén.

Papp Gábor

A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége (KHESZ) adott otthont a hivatásos halőrök soron következő 5 éves, az Egyes Rendészeti Feladatokat Ellátó Személyek tevékenységéről szóló törvényben meghatározott elméleti és gyakorlati képzéseinek, valamint a hozzájuk kapcsolódó rendészeti vizsgának. Az eseményen két szövetség – a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége, valamint a Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége – hivatásos halőrei, valamint a szövetségek kötelékeibe tartozó tagegyesületek hivatásos halőrei vettek részt. Az alapképzésen, és a kiegészítő képzésen a Miskolci Rendvédelmi Technikum vizsgabiztosai előtt a két vármegyéből összesen 65-en tettek sikeres rendészeti vizsgát.

vizsga, halőrök, Horgász Egyesület
A hivatásos halőrök elméleti és gyakorlati képzésen vettek részt. Fotó: KHESZ

 

 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában