Békés vármegye

2024.04.07. 07:33

Ezt néztétek, hallgattátok ezen a héten

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat, leghallgatottabb podcastjainkat.

Beol.hu

Kacsolódj ki, nézd vissza vagy hallgasd meg a hét legnézettebb cikkeit.

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Ellepték Orosháza főterét a görkorisok, a bringások, az autósok. Ki-ki a maga tempójában száguldozott. Az Orosházi Városi Modellező Sport Klub figyelemfelkeltésnek szánta a szombat délutáni programját. Családok gyermekeikkel érkeztek, a hangulat fantasztikus és lendületes volt. A tér minden négyzetcentiméterén történt valami.

Összegyűjtötték pénteken Békéscsabán a Dobozi úti kerékpárút mellett eldobált szemetet. A hat kilométeres gyalogtúrával egybekötött akciót a Bihari Túrák Közhasznú Egyesület szervezte, ezzel csatlakozva egy országos kezdeményezéshez.

Az autizmus világnapja, április 2. előtt tisztelegve kékben ragyogott kedden több békéscsabai közintézmény is. A Csabagyöngye közös gitározásnak és éneklésnek adott otthont.

A Hír FM vendége a Békéscsabai Szakképzési Centrum kancellárja, Uhljár Erik volt, akivel a BSZC eredményeiről, az új képzőközpontról, a közösségi szemlélet újraélesztéséről, de a szakképzési centrum előtt álló kihívásokról is beszélgettünk.

Meglátott egy szép kavicsot, majd újabbat és a kavicsok gyűjtése, az azokkal való kreatív foglalkozás, az alkotás lett a szenvedélye a mezőhegyesi Fodor Mátyásné Dékány Orsolyának. Mindent is képes elkészíteni a természet alkotta alapanyagból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában