Visszatekintő

2024.04.21. 13:07

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

Mintha egy Rejtő Jenő képregényfigura elevenedne meg, akivel mindig történik valami rendkívüli. Világszinten is eredményes sportoló volt a csabai Gabnai Csaba, ez az arcán látványosan nyomot is hagyott. A magas állami kitüntetésből, a gazdasági sikerekből azonban nem látszik rajta semmi. Itt ül velem szemben egy kinyúlt, félig levágott ujjú pulóverben, ez is a különcségére jellemző. A nyilvánosságot kerülve él. Ritkán nyilatkozik, ennek ellenére a vele készült interjúk mindig rekordközeli nézettséget hoznak. Egy év után újra megszólalt a BEOL-nak.

Hatványozottan balesetveszélyes, problémás a közlekedés Lencsési lakótelepre vezető szakaszon, a Corvin utcai üzleteknél – vélekedik Alföldi Károly, a Csabai Jövőért Egyesület elnöke. Külön kiemelte Corvin és Ábrahámffy utcák kereszteződését, azt, hogy aki kihajtana a Lidl-parkolóból, annak akár négyszer is elsőbbséget kell adnia. Több megoldási lehetőséget vázolt fel.

Rázuhant egy fa két parkoló autóra Szarvason. 

Kerékpáros térképet készített a Békéscsabai Turisztikai Egyesület a Wenckheim turista- és kerékpárútról, amely tavaly elnyerte Az év kerékpárútja címet – ismertette Opauszki Zoltán, az egyesület elnöke, a város turisztikáért és környezetvédelemért felelős tanácsnoka.

Fának csapódott egy autó a 47-es főúton Mezőberénynél kedd reggel – közölték a katasztrófavédelemnél.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában