Szabadidőpark

2024.04.23. 11:41

A Zöldvárosnál a VIP-Városi Ifjúsági Park névre szavaztak a legtöbben Kondoroson

Az elmúlt héten, a Kondoros lakosságával való együtt gondolkodás jegyében szavazást indított az önkormányzat a már jól ismert, és sokak által szívesen látogatott, aktívan használt, a projekt címét is magában hordozó, „Zöldváros” szabadidőpark elnevezése kapcsán.

Nyemcsok László

VIP-Városi Ifjúsági lehet a szabadidőpark elnevezése

Forrás: Ribárszki Péter/Facebook

Ribárszki Péter polgármester közel egy hét elteltével örömmel állapította meg, hogy sokan vettek részt a voksolásban, adták le szavazatukat, és mondták el véleményüket, ahol három ötlet közül hangulatjelekkel lehetett szavazni.

– Ezúton jelentem, hogy a szavazást lezártuk, melynek eredménye a következő: VIP-Városi Ifjúsági Park 133 szavazat, Grund Park 21 voks, Kocka Park 3 szavazat – hangsúlyozta Ribárszki Péter. – A leadott szavazatok alapján magasan a VIP-Városi Ifjúsági Park volt a nyerő, így a park elnevezési folyamatának hivatalos részeként már ez a javaslat kerül a képviselő-testület elé. A döntésről természetesen tájékoztatjuk a lakosságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában