Polgárőrség

2024.03.18. 12:55

Tizenöt éves az eleki polgárőrség

Immár 15 éve tesz a közrend és a közbiztonság fenntartásáért az eleki polgárőrség, amelynek tagjai csak 2023-ban több mint 2000 óra önkéntes szolgálatot teljesítettek.

Vásári Erzsébet

Az idén 15 éves Eleki Polgárőr Egyesület munkája rengeteget tesz hozzá a közrend és közbiztonság fenntartásához, a rendezvények biztosítása során végzett munkájuk pedig pótolhatatlan – ismertette Facebook-oldalán Szelezsán György polgármester. Hozzátette, az egyesület közgyűlésén Rácz János elnök beszámolójából kiderült, hogy a tagok 2023-ban több mint 2000 óra önkéntes szolgálatot teljesítettek nagyban segítve ezzel a rendőrség munkáját.

polgárőrök
Az eleki polgárőrök évente több ezer óra önkéntes szolgálatot teljesítenek
Forrás: Szelezsán György Facebook-oldala

Megtudtuk, a szervezet szombat délutáni közgyűlésén Szelezsán György elsősorban a köszönetét fejezte ki az eleki polgárőrség minden tagjának az önzetlen munkájáért, illetve biztosította a tagságot arról, hogy a segítségére mindig számíthatnak, amennyiben valami probléma merül fel a működésükkel kapcsolatban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában