Visszatekintő

2024.03.03. 20:32

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Böngéssze át híreinket!

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei pénteken 13 óra 30 perckor ellenőriztek egy férfit a 44-es számú főúton, Gyula külterületén.

Nagy sikerrel rendezte meg a Korszerű és Hagyományokat Ápoló Szakképzésért Alapítvány és a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Technikum, Szakképző Iskola a VII. Harruckern Jótékonysági Bált szombaton este az intézmény Wenckheim termében.

Több településen csökken a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ csütörtökön a honlapján.

Elhunyt Hunyadkürti György; a kaposvári Csiky Gergely Színház Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művészét életének 73. évében hétfőn, váratlanul érte a halál – tájékoztatta a teátrum közleményben az MTI-t. Hunyadkürti György színészi pályafutását Békéscsabán kezdte.

Erdős Norbert, a 4. számú választókerület országgyűlési képviselője szerda délután közösségi oldalán jelentette be, kik a Fidesz, a Fidesz-KDNP, a Fidesz és a Nemzeti Fórum, a Fidesz és a Kisgazda Polgári Egyesület polgármesterjelöltjei Békés-Csanád térségében, valamint kik azok a független jelöltek, akik a Fidesz támogatásával mérettetik meg magukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában