Jótékonysági program

2024.02.25. 12:52

Harruckern bált rendeztek Gyulán - galériával

Nagy sikerrel rendezte meg a Korszerű és Hagyományokat Ápoló Szakképzésért Alapítvány és a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Technikum, Szakképző Iskola a VII. Harruckern Jótékonysági Bált szombaton este az intézmény Wenckheim termében.

Papp Gábor

Telt házas programot szerveztek a jótékonysági a jegyében. Fotók: Szilágyi János

Czeglédiné Szappanos Anita, az iskola igazgatója elmondta, az idei Harruckern Jótékonysági Bál telt ház mellett zajlott, 160-an vettek részt a programon. Az intézmény munkatársai mellett jelen volt sebisi testvériskolájuk delegációja, dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere és számos helyi cég vezetője is.

bál, harruckern, Görgényi Ernő, gyula, harruckern
Telt házas volt az idei Harruckern Jótékonysági Bál. Fotók: Szilágyi János

A terem dekorációját a virágkötő tanulók, a süteményeket a pék-cukrász szakos diákok készítették, a terítést pedig a pincér tanulók végezték szakoktatóik irányításával. Czeglédiné Szappanos Anita kiemelte, mind az előkészületek, mind a bál igazi közösségépítő program volt.

A rendezvényt dr. Görgényi Ernő polgármester nyitotta meg. Műsort adott Király Dominik és Sebestény Janka, a zenét az Éden Band, Szegedi Attila és Egri Gyula biztosította. A kiváló vacsorát a Békés Vármegyei Culinary Team készítette.

A Harruckern bál bevétele meghaladta a 2 millió forintot

Valamennyi, mind az ezer tombola elfogyott, a sorsoláson pedig nagyon értékes nyeremények találtak gazdára. A fődíj egy hosszú hétvége volt a P19 Boutique Villa Badacsonyban, amelyet Lénárt Gergő, a budapesti Infinitinvest ügyvezető igazgatója ajánlott fel, a szakember maga is jelen volt a rendezvényen. A gyulai cégek, illetve a támogatók ugyancsak kitettek magukért, különleges tombolatárgyakat- és nyereményeket ajánlottak fel.

Czeglédiné Szappanos Anita elmondta, a bál bevétele meghaladja a 2 millió forintot, a bevételt pedig hátrányos helyzetű gyermekek támogatására és szakképzési eszközök beszerzésére fordítják majd.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában