Békés

2024.03.15. 08:34

Ibrányban újabb munkálatok valósultak meg

Mucsi András békési önkormányzati képviselő közbejárására számos terület karbantartása történt meg választókerületében. A településen az érintett Ibrányban is folyamatosak a munkálatok.

A közelmúltban újabb területek szépültek meg Ibrányban, Békésen a BKSZ munkatársai keze nyomán Mucsi András helyi önkormányzati képviselő kérésére. Mint írta, a tél elmúltával végre a Liget északi végét is kitakarították.

Ibrány, fejlesztések, zöldterület, Mucsi András
Ibrányban is folyamatosan igyekeznek odafigyelni a lakosság jelzéseire.
Fotó: Mucsi András Facebook-oldala

A Kispince utca 32. előtt sokak számára gondot jelentett a közlekedés az elburjánzott zöld növényzet miatt, ezt is visszavágták, így a gyalogosoknak már nem kell kimenni a kanyarban az úttestre. Ugyancsak öröm, hogy a Munkácsy utcán is szépen visszavágták a cserjéket, így gondozottabb képet mutat a lakatlan ház előtti zöldfelület.

Mucsi András kiemelte, a körzet szívében él, és kerékpárral közlekedve tapasztalja és látja a problémákat. Kitért arra, hogy nagyon fontosak a lakosság jelzései, illetve az önkormányzat, valamint a BKSZ Kft. dolgozóinak munkája.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában