Békés

2023.08.02. 15:14

Mobil fogadóóra Ibrány lakóival

Békés ibrányi részén folytatta a szokásos kerékpáros túráját kedden Kálmán Tibor polgármester, és a városrész lakóinak kéréseit, örömeit, panaszait hallgatta meg.

Papp Gábor

Számos kérdésről beszélgettek a lakókkal

Fotó: Pál Bence Sándor

A városvezető ezúttal Mucsi András önkormányzati képviselővel pattant kerékpárra, és több utcát is felkerestek a délután során. A Ligetben, a Mezey, Kert, Epresköz, Gagarin, Bocskai, Tűzkút, Kasza, Jámbor utcákban számos családdal beszélgettek, az általuk megfogalmazott kéréseket beszélték át együtt. A „klasszikus” kérdésként merült fel a járda, a világítás, a fű növekedése és az éjszakai hangoskodás. A jó hangulatú „mobil fogadóórának” ősszel lesz folytatása, ekkor a választókerület epreskerti és hatházi utcáit járják végig. Kálmán Tibor igen hasznosnak nevezte a késő délutáni túrát, hiszen a városrész képviselője itt elhangzott kéréseket már mind beterjesztette a képviselő-testület elé, és most lehetőség volt a helyszínen tájékozódni, a problémák felvetőivel személyesen is megismerkedni. A személyes kapcsolat a legjobb, sok mindent tisztázni lehet ilyenkor. Mucsi András azt erősítette meg, hogy ő kerékpáron és gyalog közlekedik, így testközelből szembesül minden felvetett problémával, találkozik az emberekkel, és örül, hogy most a polgármesterrel tudta végigjárni a körzetet. Szeretné, ha a város vezetői még többet találkozhatnának ilyen formában is a lakossággal.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában