Főzőklub

2024.03.01. 13:02

Húsmentes ételt készítettek első összejövetelükön a kovácsháziak

A Mezőkovácsházi Egészségfejlesztési Iroda főzőklubja idei, első találkozóján is nagy volt az asszonyok és a férfiak részéről a sürgés-forgás a tűzhely körül. Böjtölünk! - tették közzé felhívásukat, várva a klubtagokat közös főzésre. Érkeztek is szép számban.

Csete Ilona

A kovácsházi főzőklubban új ízekkel ismerkednek

Forrás: Facebook

Beszélgettek a böjtről, régi és mai szokásokról és közben nagyon finomat főztek – tudta meg hírportálunk a Mezőkovácsházi Egészségfejlesztési Iroda főzőklubjának az összejövetelén. S hogy mi készült? Szekeres Lajosné Klárika elmesélte.

– Húsmentes ételt készítettünk. A karfiolkrémlevesünk a friss petrezselyemmel nagyon ízletes volt. Korábban Borbás Marcsi műsorában láttam, gondoltam, megkóstoljuk. Mindenkinek elnyerte a tetszését. Utána túrógombóc készült málna öntettel, ami szintén nagy tetszést aratott. És már összeállítottam a következő találkozásunk menüsorát a húsvétvárás jegyében – tette hozzá Klárika, aki minden klubfoglalkozás előtt maga is elkészíti otthon az ételsort, friss tapasztalatait ezután osztja meg a klubtagokkal. A húsvéti sonkatálra majd kerül tojás és kalács is lesz hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában