Lovagkereszt

2024.03.13. 11:26

Dr. Melis János Magyar Érdemrend Lovagkeresztje címet kapott

Dr. Melis János, Szarvas címzetes főjegyzője Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést kapott kedden, Budapesten.

Vásári Erzsébet

A közigazgatás és az önkormányzati igazgatás területén több évtizeden keresztül végzett, magas színvonalú tevékenységének elismeréseként Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést kapott Sulyok Tamás köztársasági elnök megbízásából Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszteről kedden dr. Melis János, Szarvas címzetes főjegyzője.

Dr. Melis János, Lovagkereszt, kitüntetés
Fotó: Fotó: ifj. Melis János

Dr. Melis János kérdésünkre elmondta, nagyon megtisztelő számára a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetés. Elárulta, a felterjesztésről már tavaly tudott, ám meglepetésként érte néhány héttel ezelőtt az értesítés, miszerint neki ítélték ezt a komoly elismerést. A címzetes főjegyző annak tudja be a kitüntetést, hogy évtizedek óta vezető pozícióban dolgozik a közigazgatásban, és a visszajelzések szerint munkája végig közmegelégedéssel bírt. Hozzátette, ez egy olyan pozíció, amit meglátása szerint csupán megfelelő alázattal lehet betölteni, amit végig igyekezett is betartani. Végül úgy fogalmazott: mindenkinek hálás, aki az idáig vezető úton tanította, támogatotta vagy egyszerűen csak hitt benne.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában