Nyitás

2024.03.31. 10:31

Békési kishajó-kikötő: telepítették a lebegőpontonokat, nyitás kedden

Sikeresen telepítették a lebegőpontonokat pénteken a Békési Kishajó-kikötőben – erről a létesítmény Facebook-oldalán számoltak be. A tájékoztatásban megköszönték a támogatóknak, illetve a Békési Kajak-Kenu Club tagjainak, sárkányhajósainknak, edzőknek, gyerekeknek és szülőknek is, akik hozzájárultak, hogy az esemény valóra váljon és a Békési kishajó-kikötő készen álljon a nyitásra.

Papp Gábor

A Békési Kishajó-kikötő kedden nyitja majd meg a kapuit a látogatók előtt. Kálmán Tibor, Békés polgármestere szintén Facebook-posztban adott tájékoztatást arról, hogy ismét széleskörű összefogás és aktivitás előzte meg a békési nyár jelképes szezonnyitóját, a kikötő berendezését. 

nyitás, összefogás, kikötő
Összefogás előzte meg a Békési Kishajó-kikötő megnyitását. Fotó: Gazsó János

– Az ősz óta pihenő stégek, mólók, berendezések helyre kerülése számomra mindig az új kezdet, a jövőben rejlő motiváló erő jelképe volt. Pénteken a helyére került sok minden, ami egy újabb sikeres esztendő, sikeres tervek, élmények sorát jelenti itt a kikötőben éppúgy, mint a gát belső oldalán is. Új idény, új év, új korszak indul – hangsúlyozta Kálmán Tibor, aki szintén köszönetet mondott a résztvevőknek. A hivatalos megnyitót április 2-án tartják, amit a Fedélzet Büfé beindulása követ majd.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában