Támogatás

2024.02.04. 17:42

Kaszaperi fejlesztések kerültek a fókuszba

Erdős Norbert, a 4. számú választókerület országgyűlési képviselője Kun Lászlóval, Kaszaper polgármesterével találkozott. Közösen készítettek számvetést a településen történt fejlesztésekről.

Csete Ilona

Erdős Norbert és Kun László

Forrás: Facebook

Rengeteg sikeres projektünk volt Kaszaperen az elmúlt időkben;  𝟮𝟱𝟴 millió forint forrásból mini bölcsőde épült a településen  fogalmazott a közösségi oldalán a politikus. 𝟭𝟱 millió forintból új tanyagondnoki buszt vásárolt az önkormányzat; 𝟱 millió forint támogatást kapott a Kaszaperi Polgárőr Egyesület gépjármű beszerzésére. Több mint 𝟳𝟯 millió forintot nyert a település komplex infrastrukturális fejlesztésekre. Közel 𝟱 millió forint forrás érkezett járdák felújítására. 

– Közel 𝟭𝟯 millió forint támogatást tudtunk elnyerni az önkormányzatnak rezsikompenzáció és REKI-támogatások keretében. A közös munkát természetesen folytatjuk. Orosházi fogadónapomon az előttünk álló projektekről, fejlesztési lehetőségekről egyeztettünk – nyilatkozta Erdős Norbert.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában