Open Road Tour

2024.02.16. 10:30

Harley Davidson motorok dübörögnek májusban Békésben is

A június végi budapesti fesztivál felvezetőjeként Gyomaendrődön, Orosházán és Gyulán is találkozhatunk majd motorosokkal.

Beol.hu

Az Open Road Tour útvonala idén Békést is érinti.

Fotó: Open Road Riders Community

Budapest Open Road Days néven tartanak fesztivált június 27. és 29. között a Műegyetem rakparton. A rendezvény fő fellépője az idén 35 éves Tankcsapda. A Petőfi híd és a Szabadság híd közötti területen a motorozás rajongóit összefogó közösség, az Open Road Riders Community szervezésében valósul meg a fesztivál, amelyen tizenhárom programhelyszínnel és négy zenei színpaddal várják az érdeklődőket. A fellépők között lesz a Mystery Gang, amely három új számot is bemutat. Koncertet ad továbbá Takács Vilkó és Little G Weevil, K.C. Brown pedig bluesműsorral készül június 28-i programjára.

„Márka- és típusfüggetlen motoros, családi és zenei fesztivált szervezünk. Olyan népszerűsítő eseményt hozunk létre, amely valódi közösségépítő erővel bír” – idézte Hankó Ákost, a Budapest Open Road Days főszervezőjét a közlemény.

A fesztivál felvezetőjeként május 23-26. között Open Road Tourt szerveznek, amelyen Győrtől Békéscsabáig motorozhatnak közösen a túra résztvevői Budapest, Jászberény, Gyomaendrőd, Orosháza-Gyopárosfürdő és Gyula megállóval

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában