Visszatekintő

2024.02.18. 18:17

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Ez érdekelte a héten a legjobban olvasóinkat

Márciusban forgalomba helyezhetik az M44-es Lakitelek-Szentkirály közötti szakaszát – tájékoztatott Facebook-oldalán Dankó Béla országgyűlési képviselő. Mint hozzátette, az M44-es gyorsforgalmi út Lakitelek-Szentkirály közötti szakaszán a műszaki átadás-átvételi eljárás sikeresen lezárult, az átadáshoz szükséges hatósági eljárások lefolytatása folyamatban van.

Szomorú hírt közölt kedden délután a Békéscsabai Vízilabda Klub hivatalos honlapja: élete 57. évében elhunyt a csabai egyesület egykori kiválósága, dr. Szlávik Győző.

Egymilliárdos útfejlesztési- és útépítési programra indították el a napokban a közbeszerzési eljárást Békésen – tájékoztatott Kálmán Tibor. Mintegy ötven utcát érinthet a fejlesztés.

Csütörtökön kora délután olvasói jelzést kaptunk arról, hogy tűz ütött ki Békésen. Mint megtudtuk, a nádas égett a városban, a Vasút sor sarkán. A tüzet helyi önkormányzati tűzoltók és a mezőberényi hivatásos tűzoltók oltották el.

Egy hónapra letartóztatták azt a férfit, aki szándékosan felgyújthatott a napokban Füzesgyarmaton egy telephelyet. A vádhatóság szerint az motiválta, hogy haragszik a telep tulajdonosára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában