Előadás

2024.01.26. 09:16

Vizsga: amikor a hangok kiszabadulnak a hangszerekből

Az Orosházi Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola növendékei félévi tanszaki hangversenyen mutatták be mindazt a Nagyszénási Czabán Samu Általános Iskolában, amit az első félévben tanultak.

Csete Ilona

Megmutatták felkészültségüket a szénási növendékek.

Fotó: Fotó: Facebook

A gyerekek számára a vizsga nem csupán egy teljesítmény, hanem egy lehetőség arra is, hogy megmutassák kitartásukat és elszántságukat. Az érzés, amikor a hangok kiszabadulnak a hangszerekből, büszkeséget és örömöt hoz az arcokra, hiszen a hangszeresek megtapasztalhatják a saját fejlődésüket és kitartásuk eredményét – olvasható az iskola közösségi oldalán.

Tehetségek 
Forrás:  Facebook

A félévi bemutató egy olyan tapasztalat, ami hozzájárul a gyerekek személyes fejlődéséhez, amit a szülők izgalommal és büszkeséggel néztek végig. 

Gratuláltak Hézer-Varga Palmirának, Kiss Hannának, Valuk Enikőnek, Timár Zamirának, Krivik Renátának a furulya, illetve Uhljár Dánielnek és Bagi Zsombornak a klarinétvizsgához.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában