Közlemény

2024.01.01. 08:29

Keddtől változik a forgalmi rend Dévaványán

Január 2-ától megváltozik a Bethlen Gábor-Kölcsey Ferenc utca eddigi „egyirányú út” szabályozása – adta hírül a napokban Valánszki Róbert, Dévaványa polgármestere.

Vásári Erzsébet

Figyelni kell!

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Emlékeztetett, hogy a piac területének felújításakor egyirányúsították a piacot megközelítő, illetve elhagyó útszakaszt a technikusok javaslatára az utcaszakasz szűkössége miatt. Az elmúlt években azonban bebizonyosodott, hogy ez mind a Bethlen utcai lakosok, mind pedig a piacot látogatók számára megnehezíti a piaci terület, illetve a lakások megközelítését.

A rendőrséggel és az ott lakókkal közösen átgondolva ezért az alábbiak szerint módosul a forgalmi rend: a fenti dátumtól kétirányúvá válik a személyforgalom oly módon, hogy a Bethlen utcáról a Kölcsey utca felé közlekedők elsőbbséget élveznek a fordított irányban haladókkal szemben. Minden más tekintetben a korábbi szabályok maradnak érvényben  – tette hozzá a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában