Békéscsaba

2024.01.22. 14:55

Kátyúzást, táblacserét is kért Jaminában Opauszki Zoltán

Több helyen talált problémákat a napokban a választókerületében Opauszki Zoltán városi tanácsnok, jaminai önkormányzati képviselő, aki azok megoldása érdekében a polgármesteri hivatalt vezető jegyzőhöz fordult.

Licska Balázs

Szemlét tartott a minap a körzetében Opauszki Zoltán városi tanácsnok, jaminai önkormányzati képviselő. Fotó: Opauszki Zoltán Facebook-oldala

A Facebook-oldalán sorolta, hogy a Mazán László és a Stark Adolf utca sarkán, a Mazán László és a Mohácsy Mátyás utca kereszteződésében, valamint a Mohácsy Mátyás utca 5. szám előtt kátyúzást kezdeményezett a burkolat állapota miatt, illetve javasolta a Csáky utcában is a földút rendbe tételét. A Batsányi és Korona utcák kereszteződésében lévő, Fürjesi kertek feliratú tábla tönkrement, tönkretették, ezért kérte a tábla pótlását.

A Batsányi utcai nagy árokban – a Veres Péter és a Gajdács utcák között – elvadult a növényzet, illetve az árkot műanyag palackokkal dobálták tele. Javasolta, hogy az árok rendben tartásáért felelős ingatlan tulajdonosát szólítsák fel, hogy biztosítsa az elvárható állapotokat. A Korona utcában, a Cséplő utca kereszteződése közelében elvadult a növényzet, ezért indítványozta, hogy az érintett ingatlan tulajdonosát szólítsák fel a terület rendbe tételére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában