Sport szeretet

2024.01.18. 12:58

Ismét óvodásoktól volt hangos a gyulai tornacsarnok

A Bozsik Intézményi Program keretében rendezték meg a Grassroots téli fesztivált Gyulán.

Papp Gábor

A gyerekek kiválóan érezték magukat a programon

Forrás: Facebook

A Bozsik Intézményi Program keretében, a gyermek labdarúgó-utánpótlás részeként, Nagyné Bódi Katalin körzetvezető és a Gyulasport edzői szervezésében ismét megrendezték a Grassroots téli fesztivált, ahol a gyerekek előre meghatározott sorrendben és időbeosztás szerint mozoghattak – tudatta Facebook-oldalán Kónya István, Gyula alpolgármestere. Mint kifejtette, több mint 10 éves kemény szakmai munka eredménye, hogy 3 évvel ezelőtt az MLSZ körzetközponttá nyilvánította a Gyulasportot, így lehetővé téve, hogy hasonló színvonalas programokat szervezhessenek meg.

Az MLSZ képviseletében részt vett az eseményen Győrfi Péter, a Bozsik Intézményi Program programfelelőse és Tóth Márton, a Békés Megyei Labdarúgó Igazgatóság koordinátora. Ez a program nemcsak a sport szeretetére nevel, hanem az egészséges életmód, a csapatszellem, a kitartás fontosságát hangsúlyozza.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában