Összefoglaló

2024.01.21. 18:30

Ezt néztétek, hallgattátok ezen a héten

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat, leghallgatottabb podcastjainkat.

Beol.hu

Nézzük, mi érdekelte leginkább olvasóinkat

Forrás: getty

Szerda délelőtt Okányban, a Klapka utcában kigyulladt egy parasztház. A tűzoltók megfékezték a lángokat, de a ház lakhatatlanná vált.

A Budapest–Bamako rali egy veszélyekkel teli, minimális asszisztenciát nyújtó kaland- és tájékozódási verseny, amely Afrikában folytatja a sivatagi ralik hagyományát. Az esemény rajtceremóniájának Budapest ad otthont január 26-án. A végcél pedig mindig egy nyugat-afrikai főváros.

Vendégünk a békéscsabai Bartók Béla Vegyeskar karnagya, Perlaki Attila volt, akivel Békéscsaba kultúrájáért elismeréséről, a vegyeskar életéről, a 2024-es esztendő fellépéseiről, de személyes élményeiről is beszélgettünk.

Verasztó Lajos sportújságíró több mint negyven éven át dolgozott a Békés Megyei Népújság, majd Hírlap sportrovatánál. Pocsaji Richárddal pályafutásáról, legnagyobb szakmai élményeiről beszélgetett, de kitért arra is, hogy kik voltak a kedvenc sportolói, edzői, kik dobogtatták meg a legjobban a szívét. Örök szerelme a foci, de gyakorlatilag minden sportággal foglalkozott pályafutása során. Természetesen nem maradhatott ki a beszélgetésből az sem, hogy milyen szereplést vár a magyaroktól a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságon, illetve az olimpián.



 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában