Szolgáltatás

2024.01.19. 16:23

A kisposták ügyében tárgyaltak Békéscsabán

Többször egyeztettek a Magyar Posta Zrt. vezetésével arról, hogyan lehetnének újra elérhetők a postai szolgáltatások a város azon részein, ahol jelenleg nem biztosítottak – ismertette Herczeg Tamás országgyűlési képviselő.

Licska Balázs

Herczeg Tamás Csicsely Gergővel is egyeztetett a posták ügyében. Fotó: Herczeg Tamás Facebook-oldala

Békéscsabán és környékén több helyszínt és több partnert is kiválaszt a cég vezetése, ezek az ügyek folyamatban vannak – tette hozzá a politikus a Facebook-oldalán. Mint írta, a Kazinczy-lakótelepen és Jaminában is folynak az előkészületek, hogy a megfelelő feltételek megteremtésével, szerződéses partnerrel való együttműködéssel, a postapartneri program segítségével biztosíthatók legyenek a szolgáltatások. A tervek szerint tavasszal nyílik Békéscsabán olyan posta, ahol egyébként más típusú szolgáltatásokat is igénybe vehetnek a helyiek.

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő kiemelte: azt, hogy mennyire szükséges a postafiókok működése, a Magyar Posta Zrt.-nek írt levéllel is megerősítette Csicsely Gergő és Kocziha Attila, akikkel pont erről egyeztetett a minap. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában